Κέντρο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλινλικη

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδρία ρεφλεξολογίας

Η συνεδρία ρεφλεξολογίας έχει σαν σκοπό να βοηθήσει ολιστικά την αποκατάσταση της υγείας. Ασκούνται φυσικές πιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος κυρίως στα πέλματα αλλά και σε άλλα σημεία όπως στα πόδια, στα χέρια, στα αυτιά, κλπ.

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη μέθοδο θεραπείας ακόμα και ταυτόχρονα αυξάνοντας τα αποτελέσματα και των δυο, καθώς είναι τελείως φυσική και ακίνδυνη όταν εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένα  άτομα.
Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 30-40 λεπτά και ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα που υπάρχει αλλά και την ανταπόκριση του σώματος στη ρεφλεξολογία.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι για οξεία προβλήματα χρειάζονται 1-2 συνεδρίες ενώ για χρόνια προβλήματα 4-6 συνεδρίες και πάντα αναλόγως την κατάσταση της υγείας.

Πολλές φορές άτομα που έχουν δεχθεί ρεφλεξολογία συνεχίζουν τις επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως για την διατήρηση της καλής κατάστασης της υγείας τους ή για την πρόληψη τυχόν προβλημάτων.

Η Reflexologia.gr είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων. Για να δείτε τα μέλη του σωματείου στην πόλη σας πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε το κόστος όλων των υπηρεσιών που παρέχουμε στην Reflexologia.gr πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου